tirsdag 24. september 2013

Kvinneretreat i Mali

Tommel opp for retreat! Skikkelig gjennomført med pynting, masse godteri og liknende, underholdning og bra åndelig påfyll :) Alt gikk på engelsk, så det var litt deilig.
Spennende å bli kjent med andre misjonærer fra Mali og noen fra Guinea. Og det var til og med to andre norske i tillegg til oss der!

Tema: Loving Well
- Mest om nestekjærlighet, og tips til hvordan man kan forholde seg til ulike personlighets-typer man møter på. Bra med smågrupper med bønn og diskusjon etter hvert møte.



The UGLY SKIRT CONTEST. Man kan finne så mye rare stoffer her, så dette var et bra påfunn.

På mitt stoff var det munner, drager, hoder og masse rare ting - det var det styggeste jeg klarte å finne.. Visste ikke om konkurransen så lenge i forkant, så fikk ikke tid til å gjøre noe med designet.

Det var ganske mange av de på retreatet som var med på konkurransen - som hadde egne introduksjoner, utvalgte sanger for hver enkelt, fremvisning og dommere. Gøy!



Hun nest til venstre vant prisen for beste design. Syns ikke så bra på bildet, men det var skikkelig velfortjent!


 Hovedvinneren hadde edderkoppnett på stoffet, og noe spindelvevaktig både på hodet og sydd på stoffet. Definitivt ikke pent!
Ellers vant hun nest til høyre på bildet over prisen for det søteste stygge skjørtet.


Fint hotell!

Her ser dere mine to livlige reisevenner ;) Hehe..









På lørdagskvelden kunne man bli sminket, få klipt seg hos en frisør som kom, manikyr/pedikyr og yoga. Jeg gikk for yoga - det hadde vi i konferanserommet, så for de som ikke var med, var det god underholdning!
Etter det gikk jeg for å få bli sminket. Og resultatet ble dette:

Viktig å se fin ut rett før man skal legge seg!

Noen av mumiene som ble laget under mumie-konkurranse. Søtt med lyserosa dopapir!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar